Flipper 670 DC

525,000 SEK

Sportig och snygg daycruiser från välkända tillverkaren; för de som vill prova på båtlivet med hög (fart)potential!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

– Sportig, lätthanterad och snygg daycruiser från välkända Flipper.
– Materialval och lösningar anpassade för vårt nordiska klimat.
– Utrustad med bl.a: GPS 7″, akterkapell, bord, soldäck teakdurk, tryckvatten m.m.

Flipper Boats är ett finskt båtvarumärke som är mycket välkänt och renommerat i svenska vatten.

Flipper tillverkar båtar i storleken 20-33 fot och är generellt kända för att göra funktionella båtar med nätt, sportig design.

Modellen 670 DC är troligen deras mest sålda i modern tid och finns väl representerad i våra svenska vatten. Vad som gjort modellen så populär är troligen dess snygga design, exklusiva finish och sportiga sjöegenskaper. En modell som både är lätt att hantera, kul att köra och dessutom håller ett högt andrahandsvärde.

Planlösningen består av en inbjudande sittbrunn med en L-soffa med tillhörande bord eller solbädd. Nära intill finns en kyllåda, en vask med färskvatten och fenderförvaring. I aktern finns ett smart kapellgarage där körkapellet kan stuvas undan när det inte används. I förpiken finns möjlighet för två personer att övernatta med förvaring i skåpet intill.

Detta exemplar är utrustad med bl.a: 7″ GPS, teakdurk, bord, akterkapell, solbädd, stereo, tryckvatten, hamnkapell, trimplan m.m.

Motoriseringen består av en Mercury Verado på 225 hästkrafter som ger en behaglig marschfart på ca 25 knop. Motorn har dessutom endast gått 117 timmar och är servad med dokumentation därtill.

Sammanfattningsvis så är Flipper 670 DC en sportig, lättkörd och snygg daycruiser från välkänd tillverkare; för er som vill prova på båtlivet med hög (fart)potential!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka visning.

Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.